Van zonsopgang tot diep in de nacht; tijdens het Pinksterweekend is Parklandschap Oranjewoud het fantastische decor voor optredens door topmusici uit binnen- en buitenland. Geniet van klinkende namen en vers talent op misschien wel het wonderbaarlijkste klassieke muziekfestival van Nederland: Oranjewoud Festival – where music meets magic.

Enkele hoogtepunten zijn een optreden van de Britse vocale band The Swingles, een Beethoven Party met violiste Noa Wildschut, slow-concert Salons met Dudok Quartet en violiste Rosanne Philippens en een post-apocalyptische performance door David Fernández in de ondergrondse bunker. Naast het supergezellige festivalhart De Proeftuin ligt de Rabo Kinderproeftuin, een compleet eigen festival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar dat in 2020 de tweede verrassende editie beleeft. Oranjewoud Festival vindt plaats van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni.

Informatie en kaartverkoop: www.oranjewoudfestival.nl