Laden concerten

« Alle Evenementen

Ensemble Schönbrunn en Leo van Doeselaar

zondag 15 januari 2023 om 15:30

- EUR25,00

Met als titel Pianovirtuozen in Wenen rond 1820 laten drie leden van Ensemble Schönbrunn, samen met fortepianist Leo van Doeselaar, composities horen van onder anderen Mozart, Beethoven, Hummel en Czerny

Fluitist Marten Root, violist Johannes Leertouwer en cellist Viola de Hoog zijn sinds 1987 muzikale vrienden. Ze werken al vele jaren samen in verschillende ensembles, zoals Musica Eterna, de Nederlandse Bachvereniging en Ensemble Schönbrunn. Het gezamenlijke repertoire reikt van Frescobaldi tot Debussy, met nadruk op onbekende tijdgenoten van Bach, Mozart, Haydn en Beethoven. Ze hebben inmiddels vijftien cd’s uitgebracht.

Leo van Doeselaar is een veelzijdig musicus: hij is organist, pianist en fortepianist en zijn repertoire is indrukwekkend. Als organist heeft hij een grote internationale concertpraktijk opgebouwd en werd hij aangesteld als docent aan de Universiteit in Berlijn. Daarbij is hij titulair organist van onder meer het Concertgebouw en van het Schnitger-orgel van de Martinikerk in Groningen. Leo van Doeselaar is ook een veelgevraagd pianist, speelt veel kamermuziek en treedt dikwijls op als liedbegeleider. Met zijn vrouw Wyneke Jordans vormt hij al vele jaren een vast duo.

Let op! We volgen bij elk concert de op dat moment van toepassing geldende RIVM richtlijnen die ook vermeld staan op onze website. Zie ook Corona spelregels

De losse kaartverkoop voor het seizoen 2022/2023 start op 15 september.
Wilt u verzekerd zijn van toegang tot concerten en/of wilt u Blokzijl klassiek steunen, wordt dan Vriend of koop een abonnement.
Daarvoor kunt u terecht bij de knop “Abonnementen”.

Gegevens

Datum:
zondag 15 januari 2023
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR25,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar