Laden concerten

« Alle Evenementen

Lucie Horsch, Nuala McKenna en Alexandra Nepomnyashchaya

zondag 18 oktober 2020 om 15:30

- EUR21,00

Blokfluitiste Lucie Horsch, celliste Nuala McKenna en klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya brengen een sfeervol en kleurrijk barokprogramma.

Vanwege de maatregelen tegen Corona is de verkoop tijdelijk stopgezet.

De jonge blokfluitiste Lucie Horsch is een sensatie en ze wordt wereldwijd geroemd om haar buitengewone technische vaardigheden, haar grote muzikaliteit en haar overrompelende speelplezier. In 2016 won ze de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award. Ze is te horen op belangrijke festivals en ze werkt samen met orkesten in binnen- en buitenland.

De Duits-Ierse celliste Nuala McKenna studeerde in Lübeck, Freiburg en Stuttgart en kreeg haar diploma met onderscheiding. Ze musiceert op verschillende internationale festivals en ze is artistiek leider van haar eigen zomerfestival, Musikfest Kahleby. In 2019 was ze was finaliste van Dutch Classical Talent.

De Russische klaveciniste en fortepianiste Alexandra Nepomnyashchaya studeerde in Moskou, Den Haag en München. Ze won een indrukwekkend aantal prijzen op internationale concoursen en ze musiceerde in diverse Europese landen en in Azië. Ze treedt zowel op als solist als kamermusicus.

http://www.luciehorsch.nl
https://nuala-mckenna.com

Inclusief consumptie tijdens het concert.

Gegevens

Datum:
zondag 18 oktober 2020
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR21,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Kaarten

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar