Laden concerten

« Alle evenementen

  • Dit concert is voorbij.

Lucie Horsch, Nuala McKenna en Alexandra Nepomnyashchaya

zondag 10 oktober 2021 om 15:30

- EUR24,00

Blokfluitiste Lucie Horsch, celliste Nuala McKenna en klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya brengen een sfeervol en kleurrijk barokprogramma.

De jonge blokfluitiste Lucie Horsch is een sensatie en ze wordt wereldwijd geroemd om haar buitengewone technische vaardigheden, haar grote muzikaliteit en haar overrompelende speelplezier. In 2016 won ze de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award. Ze is te horen op belangrijke festivals en ze werkt samen met orkesten in binnen- en buitenland.

De Duits-Ierse celliste Nuala McKenna studeerde in Lübeck, Freiburg en Stuttgart en kreeg haar diploma met onderscheiding. Ze musiceert op verschillende internationale festivals en ze is artistiek leider van haar eigen zomerfestival, Musikfest Kahleby. In 2019 was ze was finaliste van Dutch Classical Talent.

De Russische klaveciniste en fortepianiste Alexandra Nepomnyashchaya studeerde in Moskou, Den Haag en München. Ze won een indrukwekkend aantal prijzen op internationale concoursen en ze musiceerde in diverse Europese landen en in Azië. Ze treedt zowel op als solist als kamermusicus.

http://www.luciehorsch.nl
https://nuala-mckenna.com
https://alexandra-nepomnyashchaya.com

Let op! Coronatoegangsbewijs is noodzakelijk voor toegang tot dit concert. Zie ook Corona spelregels

Gegevens

Datum:
zondag 10 oktober 2021
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR24,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar