Laden concerten

« Alle Evenementen

Maxwell Quartet

zondag 20 november 2022 om 15:30

- EUR25,00

Maxwell Quartet speelt strijkkwartetten van Haydn en Beethoven en Schotse volksmuziek

‘Briljant, opwindend en avontuurlijk’ kwalificeerde de pers het Maxwell Quartet, een van de beste jonge Britse strijkkwartetten. Het bestaat uit de violisten Colin Scobie en George Smith, altviolist Elliott Voordelen en cellist Duncan Strachan, vier goede vrienden die hun liefde voor de Schotse volksmuziek delen. Ze studeerden aan het Koninklijk Conservatorium van Schotland en richtten daar in 2010 het kwartet op. De vier traden veel op in eigen land, maar ook in de Verenigde Staten, Zweden en Nederland. Ze hebben hun eigen festival Loch Shiel in de westelijke Schotse Hooglanden.

Let op! We volgen bij elk concert de op dat moment van toepassing geldende RIVM richtlijnen die ook vermeld staan op onze website. Zie ook Corona spelregels

De losse kaartverkoop voor het seizoen 2022/2023 start op 15 september.
Wilt u verzekerd zijn van toegang tot concerten en/of wilt u Blokzijl klassiek steunen, wordt dan Vriend of koop een abonnement.
Daarvoor kunt u terecht bij de knop “Abonnementen”.

Gegevens

Datum:
zondag 20 november 2022
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR25,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar