Laden concerten

« Alle Evenementen

Nederlands Blazers Ensemble

zondag 19 februari 2023 om 15:30

- EUR25,00

Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) brengt De Schepping, een bewerking van Die Schöpfung van Haydn. Het verhaal wordt verteld door de Vlaamse schrijver Bart Moeyaert

Het NBE is een groep van circa twintig befaamde musici die zo’n tachtig keer per jaar bij elkaar komt om in binnen- en buitenland verrassende, theatrale muziekprogramma’s te spelen. Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert is vermaard. De musici worden met regelmaat uitgenodigd voor bijzondere gelegenheden. Zo traden ze op tijdens staatsbezoeken in India, Thailand en Turkije en waren ze te gast bij de fameuze PROMS in de Royal Albert Hall in Londen. Artistiek leider Bart Schneemann meldt over het ensemble: ‘Wij willen de kracht van al die prachtige muzieknoten gebruiken om u een verhaal te vertellen, dat u zal prikkelen, ontroeren en verbazen’.

Let op! We volgen bij elk concert de op dat moment van toepassing geldende RIVM richtlijnen die ook vermeld staan op onze website. Zie ook Corona spelregels

De losse kaartverkoop voor het seizoen 2022/2023 start op 15 september.
Wilt u verzekerd zijn van toegang tot concerten en/of wilt u Blokzijl klassiek steunen, wordt dan Vriend of koop een abonnement.
Daarvoor kunt u terecht bij de knop “Abonnementen”.

Gegevens

Datum:
zondag 19 februari 2023
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR25,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar