Laden concerten

« Alle Evenementen

  • Dit concert is voorbij.

Hannes Minnaar, – Dudok Quartet Amsterdam en altvioliste Simone van der Giessen

zondag 20 oktober 2019 om 15:30

- EUR21,00

Hannes Minnaar, – Dudok Quartet Amsterdam en altvioliste Simone van der Giessen.

Pianist Hannes Minnaar voert samen met Dudok Quartet Amsterdam en altvioliste Simone van der Giessen het vierde pianoconcert van Beethoven uit. De musici spelen daarnaast werken van Bach en Brahms.

Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij sloot zijn studie aan het Amsterdams Conservatorium af met een 10, won de derde prijs op de Koningin Elisabeth Wedstrijd in Brussel en kreeg de Nederlandse Muziekprijs. In het seizoen 2019 treedt Hannes Minnaar op in de serie Meesterpianisten in Het Concertgebouw. De pianist heeft elf cd’s op zijn naam staan, die zonder uitzondering lovend zijn ontvangen.
www.hannesminnaar.com

Het Dudok Quartet behoort tot de beste Nederlandse strijkkwartetten. De vier waren in 2013 prijswinnaars van het internationale Quatuors à Bordeaux en wonnen in 2018 de prestigieuze Borletti-Buitoni Trust Award. Het kwartet geeft concerten op vele grote podia in binnen- en buitenland.
www.dudokquartet.nl

Altvioliste Simone van der Giessen is een veelgevraagd musicus en speelt in verschillende kamermuziekensembles. Ze woont in Engeland.

Inclusief consumptie tijdens het concert.

Uitverkocht, er is een wachtlijst.
U kunt uw naam en aantal kaarten doorgeven aan het secretariaat, mochten er nog kaarten beschikbaar komen dan krijgt u van ons bericht.

Gegevens

Datum:
zondag 20 oktober 2019
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR21,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Kaarten

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar