Laden concerten

« Alle Evenementen

Hannes Minnaar

zondag 19 maart 2023 om 15:30

- EUR25,00

Hannes Minnaar, piano, speelt werken van Chopin en Sjostakovitsj

Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij sloot zijn studie aan het Amsterdams Conservatorium af met een 10, won de derde prijs op de Koningin Elisabeth Wedstrijd in Brussel en kreeg de Nederlandse Muziekprijs. In het seizoen 2019 trad hij op in de serie Meesterpianisten in het Amsterdamse Concertgebouw. ‘Hij is een briljant pianist met zijn onnavolgbaar mooi spel en zijn oorstrelende klanken! Hannes Minnaar heeft gouden handen’, schreef de pers. De pianist heeft een aantal cd’s op zijn naam staan, die zonder uitzondering lovend zijn ontvangen.

Let op! We volgen bij elk concert de op dat moment van toepassing geldende RIVM richtlijnen die ook vermeld staan op onze website. Zie ook Corona spelregels

De losse kaartverkoop voor het seizoen 2022/2023 start op 15 september.
Wilt u verzekerd zijn van toegang tot concerten en/of wilt u Blokzijl klassiek steunen, wordt dan Vriend of koop een abonnement.
Daarvoor kunt u terecht bij de knop “Abonnementen”.

Gegevens

Datum:
zondag 19 maart 2023
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR25,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar