Laden concerten

« Alle Evenementen

  • Dit concert is voorbij.

Karin Strobos, Felicia van den End en Daria van den Bercken

zondag 12 januari 2020 om 15:30

- EUR21,00

Karin Strobos, Felicia van den End en
Daria van den Bercken

Zangeres Karin Strobos, fluitiste Felicia van den End en pianiste Daria van den Bercken voeren werken uit van onder meer Rossini, Bizet, Fauré en De Falla.

Mezzosopraan Karin Strobos sloot haar studie aan het Utrechts Conservatorium af met de hoogste onderscheiding. Ze won verschillende prijzen en zong in vele opera’s, zowel in binnen- als buitenland. De zangeres is ook een excellent liedvertolkster.
karinstrobos.nl

Felicia van den End begon haar studie in de Jong Talentklas bij Abbie de Quant. Ze was winnares van diverse nationale en internationale concoursen en kreeg bovendien de Essent Music Award voor jong talent. Als soliste treedt ze op met grote orkesten in binnen- en buitenland.
www.feliciavandenend.com

De Nederlands-Russische Daria van den Bercken behoort tot de origineelste pianotalenten van Nederland en begon haar carrière al op jonge leeftijd met eerste prijzen op grote concoursen. In 2007 debuteerde ze met het pianoconcert van Clara Schumann en de pers sprak van ‘Daria’s daverende debuut’.
www.dariavandenbercken.com

Inclusief consumptie tijdens het concert.

Gegevens

Datum:
zondag 12 januari 2020
Tijd:
15:30
Kosten:
EUR21,00

Locatie

Grote Kerk van Blokzijl
Brouwerstraat 11
Blokzijl, 8356 DV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Blokzijl Klassiek

Kaarten

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar