Tine Nouwen verlaat bestuur aan het eind van concertseizoen 2022/2023

Tine Nouwen is al vanaf 1997 betrokken bij de oprichting van de Stichting Blokzijl Klassiek. Bij de restauratie van de Grote Kerk in Blokzijl was een commissie gevraagd om het gebruik van de monumentale kerk te intensiveren en naast erediensten ook andere activiteiten te organiseren. De oprichting van de Stichting Blokzijl Klassiek in 1998 was daarmee een feit en Tine begon met het programmeren van concerten in de Grote Kerk.
Tine heeft door haar excellente programmering de kwaliteit en de professionaliteit van musici de positie en naam van Blokzijl Klassiek als lokaal podium voor klassieke muziek uitgebouwd en versterkt tot ver in de noordelijke regio en daar buiten.
Bij het laatste concert van dit seizoen op 19 maart 2023 met Hannes Minnaar zullen we daar nog verder aandacht aan besteden. Gelukkig heeft Jan Broekhuizen, die nu fungeert als secretaris en bij u bekend is omdat hij met de penningmeester altijd achter de tafel bij binnenkomst in de kerk zit, veel kennis van klassieke muziek en neemt hij de rol als programmeur over.
 
Gezocht: Secretaris voor Blokzijl Klassiek

Daarom zoeken we per direct een secretaris die, naar wij hopen houdt van klassieke muziek; dat helpt en maakt het werk zoveel leuker. Dat is de reden dat wij onze trouwe bezoekers benaderen met deze oproep.
De taak van de secretaris is vergelijkbaar met die bij andere verenigingen of stichtingen. Uiteraard zal de opvolger/opvolgster ingewerkt worden en zolang als nodig is worden begeleid.
Dus, als u interesse hebt in zeer bevredigend vrijwilligerswerk binnen een compacte en goed functionerende organisatie, bel of mail Jan Broekhuizen (06-153 680 85) of  j.broekhuizen@blokzijlklassiek.nl of neem contact op met de voorzitter: Albert Jager (telefoon 06-515 605 86 of stuur een mailtje naar a.jager@blokzijlklassiek.nl