Tine Nouwen verlaat bestuur aan het eind van concertseizoen 2022/2023

Tine Nouwen is al vanaf 1997 betrokken bij de oprichting van de Stichting Blokzijl Klassiek. Bij de restauratie van de Grote Kerk in Blokzijl was een commissie gevraagd om het gebruik van de monumentale kerk te intensiveren en naast erediensten ook andere activiteiten te organiseren. De oprichting van de Stichting Blokzijl Klassiek in 1998 was daarmee een feit en Tine begon met het programmeren van concerten in de Grote Kerk.
Tine heeft door haar excellente programmering de kwaliteit en de professionaliteit van musici de positie en naam van Blokzijl Klassiek als lokaal podium voor klassieke muziek uitgebouwd en versterkt tot ver in de noordelijke regio en daar buiten.
Bij het laatste concert van dit seizoen op 19 maart 2023 met Hannes Minnaar zullen we daar nog verder aandacht aan besteden. Gelukkig heeft Jan Broekhuizen, die nu fungeert als secretaris en bij u bekend is omdat hij met de penningmeester altijd achter de tafel bij binnenkomst in de kerk zit, veel kennis van klassieke muziek en neemt hij de rol als programmeur over.
 
Als u mee wil doen met een afscheidscadeau, dan kunt u een bedrag storten op NL86RABO0139099611 van Stichting Blokzijl Klassiek onder vermelding van “Cadeau Tine Nouwen”.

De opbrengst ervan zullen we dan tijdens het concert aanbieden.